Jumat, 04 Agustus 2017 - 13:46:27 WIB
MAHASISWA PROGRAM STUDI D III TEKNIK ELEKTROMEDIK STIKES MANDALA WALUYA KENDARI STUDI LAPANGAN KE RS

Program Studi D III Teknik Elektromedik yang merupakan salah satu program studi baru pada Sekolah Tinggi Ilmu Kesehatan Mandala Waluya Kendari  dan merupakan satu- satunya program studi yang ada di Propinsi Sulawesi Tenggara dan kedua untuk Indonesia bagian timur. Program  Studi ini telah memperoleh ijin pendirian sejak tahun 2014 dengan SK Dikti 363/E/O/2014 tanggal 27 Agustus 2014.

Ketua Program Studi D III Teknik Elektromedik Ratna Umi Nurlila, S.Si., M.Sc menjelaskan bahwa komponen penting dalam menunjang kegiatan akademik dan kompetensi bagi calon profesi  Teknik Elektromedik adalah dengan segera dilakukan pengenalan alat medis, sejak di semester awal dalam bentuk orientasi lapangan sebelum mereka praktek baik di laboratorium kampus maupun rumah sakit untuk memperdalam kopetensi mereka. Diharapkan melalui pendidikan yang di peroleh nantinya akan melahirkan profesi Teknik Elektromedik yang berkompeten di bidangnya dan mampu bersaing secara global. Menggingat jumlah tenaga  Elektromedis yang sangat terbatas dan kebutuhan tenaga yang sangat tinggi khususnya di Sultra, maka di harapkan kepada mahasiswa Teknik Elektromedik STIKES MW untuk mengikuti pendidikan dengan sebaik-baiknya dan mendalami kompetensi yang diperoleh sehingga menghasilkan lulusan yang siap pakai pada dunia kerja.

Sumber : Admin Prodi Elektromedik STIKES-MW Kendari

Abcya 1000
13 Februari 2018 - 03:16:08 WIB

You can definitely see your expertise in the article you write.
The world hopes for even more passionate writers like
you who are not afraid to mention how they believe. All the time go after your heart.
Debbra
13 Februari 2018 - 01:08:17 WIB

It's very straightforward to find out any matter on net as compared to textbooks, as I found this piece
of writing at this web site.
12 Februari 2018 - 23:19:02 WIB

My brother recommended I may like this website. He used to be entirely right.
This publish actually made my day. You cann't imagine just how a lot time I had spent for this
information! Thank you!
Rachel
12 Februari 2018 - 20:01:55 WIB

Hello, just wanted to say, I enjoyed this article.

It was practical. Keep on posting!
best cbd
12 Februari 2018 - 19:29:27 WIB

Quality posts is the important to invite the viewers to pay
a quick visit the site, that's what this site
is providing.
12 Februari 2018 - 19:17:01 WIB

I have read so many articles or reviews about the blogger lovers however this article is
truly a pleasant article, keep it up.
Theo
12 Februari 2018 - 18:29:31 WIB

I am genuinely delighted to read this weblog posts which consists of tons of
useful facts, thanks for providing such data.
12 Februari 2018 - 18:23:41 WIB

You can definitely see your enthusiasm within the work you
write. The world hopes for even more passionate
writers like you who aren't afraid to say how they believe.
All the time go after your heart.
best cbd
12 Februari 2018 - 17:28:23 WIB

I think this is among the most significant information for me.
And i am glad reading your article. But wanna remark on few general things, The web site
style is ideal, the articles is really great : D.
Good job, cheers
quà 8/3 Tặng mẹ
12 Februari 2018 - 13:03:56 WIB

Hi there everybody, here every one is sharing such know-how, thus
it's good to read this website, and I used to visit this website all the time.
<< First | < Prev | 1 | 2 | 3 | ... | 39 | Next > | Last >>